Hybro Kaniów

Marek Szojda,
ul. Młyńska 18A
43-512, Kaniów
woj. Śląskie
tel. 32 215 78 11
fax 32 214 65 18
Strona internetowa: hybro.pl
Adres e-mail: hybro@hybro.pl
Profil ubojni: Brojler

Sprawdź ceny żywca

O nas

Ubojnia Drobiu "Hybro" zajmuje się skupem, ubojem i rozbiorem drobiu.

Zakład powstał w 1996r na bazie własnej hodowli, od tej pory poprzez ciągłą modernizacje i rozbudowę osiągnął roczną produkcje na poziomie 10 tysięcy ton ubitego drobiu. Dynamiczny wzrost produkcji oparty jest na współpracy z hodowcami drobiu. Współpraca ta poparta jest wieloletnimi umowami kontraktacyjnymi, zapewniającymi ciągłość w dostawach żywca.

W chwili obecnej zakład zatrudnia około 100 osób. W miarę zwiększania produkcji oraz rozbudowy zakładu pozyskiwani będą nowi pracownicy. W obrębie 4 tys. Metrów kwadratowych zakład osiągną zdolność produkcyjną 4 tys. Kurcząt na godzinę.

Wysoką jakość i długi termin przydatności do spożycia drobiu zapewniony jest dzięki zastosowaniu najwyższej jakości w pełni zautomatyzowanego procesu skubania, patroszenia, ważenia oraz schładzania. Dodatkową gwarancją jakości jest wprowadzony system kontroli wewnętrznej HACCP. Uzyskanie tego certyfikatu dało nam miejsce na liście zakładów uprawnionych do handlu z krajami Unii Europejskiej.

Firma posiada własne hurtownie oraz transport dzięki czemu możliwa jest szybka i sprawna dostawa bezpośrednio do odbiorcy.

Lokalizacja

Wszelkie prawa zastrzeżone © MojeKurczaki.pl 2009-2014. Kopiowanie w całości lub fragmentów informacji zawartych w serwisie www.mojekurczaki.pl bez wyraźnej, pisemnej zgody właściciela jest zabronione. Dotyczy to zarówno treści tekstowej, jak i graficznej. Korzystanie ze sklepu oznacza akceptację regulaminu.
Serwis korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z naszą polityką prywatności i wykorzystywania plików cookies.