Ubojnia "KOKO"

Działalność gospodarcza Hurtowni i Ubojni „KOKO” rozpoczęła się w marcu 1995r. w Młoszowej. Pierwotnie firma ograniczyła swoją aktywność rynkową do handlu hurtowego drobiu. W marcu 1997 roku zakupiono infrastrukturę spółdzielni rolniczej w Dulowej. Stopniowa rozbudowa parku maszynowego w tym w szczególności zakup wyposażenia i modernizacja hal produkcyjno - magazynowych pozwoliła na rozpoczęcie działalności przetwórczej. W ciągu kilku lat działalności nastąpił znaczny rozwój przedsiębiorstwa, a dzięki wysokiej jakości oferowanych wyrobów, firma zaistniała i pozyskała wielu klientów na rynku regionalnym.

Obecnie zakład obsługuje kompleksowo cały proces produkcji mięsa drobiowego oraz uboju poprzez rozbiór na konfekcji kończąc. Zdolności przerobowe zakładu kształtują się poziomie 300 ton mięsa drobiowego tygodniowo. Atutem zakładu jest to, że prowadzi bardzo aktywną politykę rozwoju, próbuje szybko dostosować się do zmieniających się warunków na rynku, posiada wykwalifikowaną i doświadczoną kadrę pracowników i dba o właściwy rozwój firmy. Duży wpływ na dobrą jakość wyrobów mają wykorzystane do produkcji surowce pochodzenia krajowego, pozyskane od solidnych i sprawdzonych hodowców. Zakład produkcyjny podlega stałej kontroli odpowiednich inspektorów w zakresie spełniania obowiązujących norm sanitarnych i weterynaryjnych.

 

Skontaktuj się z wylęgarnią Ubojnia "KOKO"

Wincentego Witosa 4
32-545, Dulowa
Małopolskie

32 613 82 17
888 751 477, 505 551 231 (skup)
733 603 989, 571 239 139 (sprzedaż)
12 283 79 74

Koordynaty GPS