Ubojnia drobiu

EM-DROB

EM-DROB to spółka zajmująca się skupem, ubojem i przetwórstwem drobiu. Na rynku drobiarskim obecni jesteśmy od 20 lat.

Pomorskie

Ubojnia drobiu "DEJA"

Ubojnia drobiu "DEJA" z kurczakami jest związana od wielu lat. W 2013 roku został otwarty wybudowany od podstaw nowy zakład uboju brojlera kurzego. W naszej ofercie znajduje się większość dostępnych na rynku elementów z kurczaka.

Jesteśmy otwarci na wszelkie sugestie dotyczące specyfiki handlu na Państwa rynku. Dostosowujemy się do indywidualnych wymagań klientów.

Świętokrzyskie

Ubojnia "KOKO"

Działalność gospodarcza Hurtowni i Ubojni „KOKO” rozpoczęła się w marcu 1995r. w Młoszowej. Pierwotnie firma ograniczyła swoją aktywność rynkową do handlu hurtowego drobiu. W marcu 1997 roku zakupiono infrastrukturę spółdzielni rolniczej w Dulowej.

Małopolskie

Ubojnia Bibiela

Ferma Bibiela jest producentem mięsa brojlera kurzego oraz zajmuje się jego ubojem. Zakład istnieje od 1980 roku. Działa na zasadzie "Od początku do końca", co oznacza, że kurczaki zostały wyhodowane we własnych fermach oraz ubite we własnej rzeźni. Dodatkowo żywiec dokupowany jest z terenu województwa śląskiego.

Śląskie

Ubojnia Drobiu Mirosław Kondratowicz

Ubojnia Drobiu Mirosław Kondratowicz powstała w 1985r. Założona przez Zofię i Mirosława Kondratowiczów i do chwili obecnej jest firmą rodzinną. Najpierw prowadzili jedną z pierwszych w Olsztynie profesjonalnie działającą prywatną hodowlę drobiu. Stopniowo rozwijając się i powiększając hodowlę w 1990r. została przekształcona w pierwszą w regionie prywatną Ubojnie drobiu.

Warmińsko-mazurskie

Ubojnia Drobiu Krzymyk & Krzymyk

Firma Krzymyk & Krzymyk rozpoczęła swą działalność w 1989 roku. Założona przez panów Janusza i Romana Krzymyków spółka zajęła się początkowo handlem oraz hodowlą drobiu. W 1994 roku powiększono powierzchnię budowlaną firmy, aby rozszerzyć swą działalność o ubojnię drobiu.

Śląskie

GALLUS Kawice

Ubojnia drobiu "GALLUS" z siedzibą w Kawicach koło Prochowic zajmuje się ubojem kurczaków i rozbiorem na elementy. Kurczak pochodzenia tylko polskiego. Głównym elementem w strategii firmy jest ukierunkowanie na jakość produktów poprzez realizację przedsięwzięć inwestycyjnych polegających na modernizacji zakładu oraz jego doposażenie w niezbędne i nowoczesne maszyny i urządzenia.

Dolnośląskie

Smak Drób Stępień Józef

Świętokrzyskie

Zakład Przetwórstwa Rolnego Dunaj Sp. z o.o.

Zakład Przetwórstwa Rolnego DUNAJ Sp. Z o.o. powstał w 2003 roku. Firma zajmuje się skupem, kontraktacją, ubojem i sprzedażą drobiu rzeźnego. W swojej ofercie prowadzi sprzedaż całej tuszki z kurczaka jak również podzielone na elementy oraz specjalne mięso drylowane (bez kości) nadające się znakomicie na gyrosy drobiowe. Od maja 2004 firma wdrożyła system HACCP oraz ISO 9000.

Mazowieckie

PPHU Algas sp.j.

P.P.H.U. „Algas” sp. j. rozpoczęła działalność w 1991 r. Początkowo przedmiotem działalności była: działalność gastronomiczna, handel detaliczny oraz hurtowy artykułami spożywczymi, tytoniowymi, eksportem i importem towarów poza koncesjonowanymi, organizacja imprez okolicznościowych a także produkcja wyrobów garmażeryjnych.

Śląskie